MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bakłażany przekrój na połówki. Następnie natnij ich środek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bakłażan faszerowany kaszą i pomidorami. Prosty przepis na dietetyczny obiad bez mięsa. Odchudzasz się? Wypróbuj

Bakłażan faszerowany - Krok 2.

Bakłażany przekrój na połówki. Następnie natnij ich środek wzdłuż i w poprzek, tworząc kratkę. Ułatwi to później wyjęcie upieczonego środka.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Dzierzgoniu

Przegląd tygodnia od 12.05 w Dzierzgoniu

Tygodniowy przegląd prasy w Szczawnie-Zdroju, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Szczawnie-Zdroju, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz