Rozmowa z Krystyną Różewską, kucharką z restauracji Marysieńka w Wejherowie.
- Zostałam kucharzem, ponieważ... Od najmłodszych lat gotowanie sprawiało mi przyjemność, a później przerodziło się to w prawdziwą pasję.
- Dobry kucharz powinien... Przez całe życie rozwijać swoje pasje kulinarne.
- Dobry kucharz nie może... Spocząć na laurach.
- Dania, które najbardziej lubię przyrządzać... Do perfekcji opanowałam przygotowywanie różnego rodzaju pierogów, a najbardziej spełniam się w wypiekach.
- Nigdy nie przygotowałabym... Dobry kucharz musi być kreatywny i nie może bać się eksperymentować w nowych dziedzinach kulinarnych.
- Domowym amatorom gotowania radzę... Nie zniechęcać się, gdy danie nie do końca spełniło ich oczekiwań.
Głosuj na Krystynę Różewską. Ślij sms pod numer 72355, o treści kgw.7
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?