Szef kuchni szczególnie poleca krewetki z pomidorami koktailowymi i świeżym chili, krem czosnkowo-cebulowy, pieczonego łososia w przyprawie pesto lub roladki z indyka ze szpinakiem podawane z grillowanymi warzywami, a na deser - czekoladowe ciastko z duszą podane na mascarpone.
Każde z wymienionych dań zdobyło już sobie znaczne grono zwolenników.
Niedawno otworzyliśmy nowe miejsce – Karczmę Leśną Faltom z parkiem Linowym w Nowym Dworze Wejherowskim, gdzie, pośród zieleni, nad stawem urządzane są wesela, imprezy integracyjne z grillem i spotkania rodzinne. Dania tam serwowane przygotowywane są przez kucharzy Restauracji Hotelu Faltom.
Oferujemy także catering dla firm i na imprezy rodzinne.
Zagłosuj koniecznie na Restaurację Hotelu Faltom! Ślij sms pod numer 72355 o treści lokalgw.8
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?