Dlaczego została Pani kelnerką?
Tak naprawdę z zawodu jestem kucharzem. Pracę w restauracji hotelu Czardasz zaczęłam dwa lata temu. Dużo się tu nauczyłam i dlatego postanowiłam zostać.
Jak Pani sądzi, jaki powinien być kelner?
To trudne pytanie, ale na pewno musi być odpowiedzialny, dyspozycyjny i uprzejmy.
Czym się Pani interesuje?
Lubię oglądać mecze piłki nożnej i słuchać muzyki. Nie mam żadnego ulubionego gatunku, właściwie słucham wszystkiego. Sama kiedyś trochę śpiewałam w różnych chórach. Poza tym zawsze staram sie spędzać czas aktywnie.
Z jaką najśmieszniejszą sytuacją spotkała się Pani podczas pracy?
Kiedyś podczas obsługiwania klienta zaczął się nam nie wspinać mały kotek. Musiałam przerwać pracę, przeprosić klienta i wynieść kota. Kiedy wróciłam spotkałam dyrektora hotelu, który powiedział: Pani Alu. ja rozumiem żeby do pracy przychodzić z dziećmi ale żeby ze zwierzętami domowymi?
Zagłosuj już teraz na Alicję Dragan. Ślij SMS pod nr 72355 o treści kelnergw.9
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?