MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty...
fot. Wojciech Matusik

Wydajesz za dużo na jedzenie? Pewnie nie stosujesz tych 5 prostych sposobów oszczędzania na żywności

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty spożywcze wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych należy trzymać w lodówce, w odpowiednim miejscu i temperaturze. Rozkład temperatur jest różny i zależy od typu urządzenia, dlatego też warto najpierw zapoznać się z instrukcją producenta, by móc właściwie ułożyć żywność w lodówce.

Zobacz również

Gminne obchody Dnia Strażaka w Bogorii. Młodzi strażacy złożyli ślubowanie (ZDJĘCIA)

Gminne obchody Dnia Strażaka w Bogorii. Młodzi strażacy złożyli ślubowanie (ZDJĘCIA)

Festiwal Kultury Żydowskiej znowu bez Szalom na Szerokiej. "Kwestie bezpieczeństwa"

Festiwal Kultury Żydowskiej znowu bez Szalom na Szerokiej. "Kwestie bezpieczeństwa"

Polecamy

Pierwszy taki egzamin - jak poszło ósmoklasistom? Lektura marzenie

Pierwszy taki egzamin - jak poszło ósmoklasistom? Lektura marzenie

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw