MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach azjatyckich skórka arbuza jest używana jako składnik dań. Można ją dodawać do zup, sosów lub potraw wok. Skórka arbuza ma delikatny smak i chrupiącą konsystencję, co dodaje wyjątkowego smaku do dań.

Zobacz również

Te osoby przewodniczyć będą komisjom Rady Miejskiej Inowrocławia

NOWE
Te osoby przewodniczyć będą komisjom Rady Miejskiej Inowrocławia

Zniknął kolejny defibrylator AED z koszalińskiego Punktu Życia

Zniknął kolejny defibrylator AED z koszalińskiego Punktu Życia

Polecamy

Uwaga kierowcy! Policja kontroluje prędkość na drogach. W akcji grupy Speed

Uwaga kierowcy! Policja kontroluje prędkość na drogach. W akcji grupy Speed

Pierwsze zdjęcia Liama Hemswortha jako Geralta z Rivii – zaskoczeni?

Pierwsze zdjęcia Liama Hemswortha jako Geralta z Rivii – zaskoczeni?

Żona i córka wyszły z cienia Francisa Coppoli. Poznaj ich niezwykłe historie

Żona i córka wyszły z cienia Francisa Coppoli. Poznaj ich niezwykłe historie