MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w zalewie octowej z dodatkiem przypraw, takich jak goździki, cynamon, imbir czy anyż. Marynowane skórki arbuza są pysznym dodatkiem do sałatek, kanapek, burgerów lub serwowane jako przystawka.

Zobacz również

Awaria mostu obrotowego w Giżycku - ruch jachtów w tym miejscu wstrzymany

Awaria mostu obrotowego w Giżycku - ruch jachtów w tym miejscu wstrzymany

Jedenastka 33. kolejki Ekstraklasy. Piękne trafienia kandydatami do gola sezonu

Jedenastka 33. kolejki Ekstraklasy. Piękne trafienia kandydatami do gola sezonu

Polecamy

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

NOWE FAKTY
Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej

O liście lektur nieczytanych i braku wizji. Ważne rozmowy o podstawie programowej